Breaking News

Buku Resepi Cheezy Cheese

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera kepada semua sahabat-sahabat buku resepi dan pembaca blog buku resepi.

Untuk pengetahuan anda,awal bulan Februari 2015, admin telah pun membuka tempahan untuk EBOOK Cheezy Cheese yang mengandungi resepi-resepi kek cheesy yang digunakan untuk komersil (berniaga) tetapi ramai yang membuat permintaan supaya admin mencetak dan jadikan ebook ke bentuk fizikal iaitu buku bercetak. Untuk memenuhi permintaan anda semua, admin telah pun memcetak Buku Cheezy Cheese dan mula dijual dengan harga PROMOSI RM 59 seunit.

Jumlah muka surat lebih kurang 96 muka surat dipenuhi dengan resepi-resepi komersil,tips dan teknik pemasaran bagi produk makanan. Untuk memastikan anda semua dapat menjana pendapatan sempena bulan ramadhan yang akan tiba tidak lama lagi, Admin telah menambah satu lagi bonus yang admin rahsiakan sebelum ini iaitu buku ‘BISNES KEK HOKKAIDO’ khas untuk pembeli yang dapatkan dengan harga diskaun.

Buku ‘BISNES KEK HOKKAIDO’

Buku ini admin mendapat ilham untuk hasilkan setelah melihat teman admin menjual kek ini dan mendapat pulangan yang sangat menguntungkan dengan kerja yang sangat mudah. Setiap 2 – 3 hari beliau akan restok kek ini dikedai kerana cepat habis dan harga yang ditawarkan RM 2.50 – RM 3.00 bagi satu cup.

Pada mulanya admin agak susah nak percaya harga kek hokkaido agak tinggi tetapi rupanya masih ada yang lebih tinggi sehingga RM 4.00 satu cup, Admin cuba kek hokkaido yang dijual dan ternyata memang sedap rupanya kek hokkaido ini.

Dari situlah admin mula memberi beberapa idea untuk beliau luaskan lagi pasaran kerana permintaan kek ini sangat tinggi dan tahan dalam masa 4 hari didalam bekas tertutup dan seminggu lebih dalam peti sejuk. Jika diletakkan dalam peti sejuk, inti kastard nya menjadi lebih sedap seakan-akan aiskrim.

PROMOSI AKAN TAMAT!

Ya, harga jualan promosi RM 59 akan tamat pada 1 MAC 2015 Jam 12.01 malam (28 februari 2015 jam 12.00 last order),  Harga baru anda boleh lihat di SINI (KLIK SINI) dan harga Promosi pula anda boleh lihat DISINI ( KLIK SINI). Anda masih berpeluang untuk dapatkan dengan harga promosi sebelum harga promosi ditutup.

KLIK SINI UNTUK HARGA PROMOSI

JUALAN PROMOSI INI AKAN DITUTUP PADA 1 MAC 2015 & HARGA KEMBALI KEPADA HARGA ASAL RM 99

Bagi pembeli dari luar negara, anda boleh membuat tempahan menggunakan Kad Kredit, Kad Debit dan Paypal dengan klik butang tempahan dibawah

KLIK UNTUK TEMPAHAN DARI LUAR NEGARA

2 comments

  1. Salam…saya ingin order buku promosi tersebut…bagaimana cara nya? Tq..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.